Hello WOrld:)

MUA Makeup Review

Fik endelig det nye makeup jeg havde bestilt fra nettet :O det gik egentligt meget hurtigt, da jeg bestilte varerne sidste torsdag, og taget i betragtningen af, at der lige har været to hellige dage også, så er det faktisk meget godt klaret:)

MUA er et britisk brand, og er kendt for sine meget billige prise;) det er helt klart mere et drugstore brand, og prismæssigt i den lave ende, men derfor betyder det jo ikke at produkterne ikke kan være gode;) det ville jeg i hvert fald gerne finde ud af selv.

Jeg har egentligt kun været interesseret i deres øjenskygger, og ventet læææænge på at kunne bestille dem, for de har konstant været Out Of Stock for tiden, men fik tilmeldt mig på mail, så de kunne kontakte mig når de nu endelig var Back in stock. Selvom jeg egentlig kun ville prøve deres øjenskygge palets, bestilte jeg dog et par ekstra ting med hjem:)

mua mak

Fra selve MUAs hjemmeside fik jeg bestilt deres “Undress Me Too” palette, som koster 4 pund som er ca. 37,29 danske kr. Man kan bestille mange forskellige palets på hjemmesiden, men eftersom jeg mere er typen der bruger jordfarver/neutrale farver, var jeg mere på udkig efter denne, hvilket typisk også er en af de paletter der tit er udsolgt.

Jeg fik også bestilt, deres Mosaic bronzer i “Natural Glow” som svarer til en medium brun farve, så vidt jeg husker har de nemlig en der er lidt mørkere.  Jeg mangler egentlig ikke som sådan en Highlighter, men elsker dem nu alligevel, så måtte altså prøve deres highlighter fra deres undres linie, og sidst men ikke mindst fik jeg også bestilt en eyeshadow primer (Pro-base eye primer)

Jeg ville egentlig vente med at bestille tingene, til et af de andre øjenskyppe palets var in stock igen, men det havde jeg ikke tålmodighed nok til, så fik derfor bestilt den på Ebay i stedet. Det er nok et af de mest kendte af deres palets og hedder “Heaven and Earth”. Det skal lige siges at disse to paletter, altså Undress me too og Heaven and Earth ofte bliver sammenlignet med Urban decays  Naked paletterne. MUA koster bare 3-4 gange mindre end Urban Decay…

 

Når men for at kunne give en ordentlig anmeldelse, fik jeg prøvet produkterne i nogle dage.

foto gfg

Jeg vil starte med Heaven and Earth paletten, da jeg fik den nogle dage tidligere end de andre ting.

Først og fremmest så elsker jeg farverne, det er den perfekte palet hvis man ønsker et neutralt look til hverdag, men kan helt klart også bygges op, og bruges til mere festlige looks. De er specielt gode til Smokey eyes, og kan ærligt bruges af folk med alle øjenfarver.

øjenskyggerne har en dejlig creamet konsistens, og er meget nemme at påfører, nogle nemmere end andre, men i forhold til prisen er det meget godt klaret. De første par dage jeg brugte øjenskyggerne brugte jeg ikke en eye primer, og selvom jeg ikke gjorde det holdte farverne faktisk i hvert fald op til 7-8 timer. Noget andet jeg har bemærket er at det ikke Creaser, ved ikke hvordan jeg skal forklare det på dansk hehe, men det “klumpede” ikke sammen, som nogle øjenskygger ofte gør. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at farverne var endnu mere pigmenterede, og havde der bare været et par matte farver, havde det været den perfekte palette ever :O men nu koster den altså også kun 37 kr. så ærligt til den pris er det nu en meget god palette. 

Jeg har længe fortalt min søster om at jeg bare MåTTE have den her palette, så self skulle hun stå model til et af de looks jeg elsker at lave, som er den typiske Neutral Smokey eye look;)

foto 2 ref

foto 4 redi

Med hensyn til hvor mange stjerner/points jeg ville give den, vil jeg sige 4 ud af 5. Havde nogle af farverne været bare en smule mere pigmenterede og havde der været bare 1-2 matte farver i paletten havde den fået 5 ud af 5:)

foto 5

Undress Me too Paletten er mere naturlig/lys i farverne end Heaven and Earth, men man får så til gengæld en sort øjenskygge med , som man kan skabe lidt mørkere looks med. Den er igen som Heaven and Earth paletten rigtigt dejlig, og specielt til hverdags brug, Du kan både have en Neutral eye, men samtidig sagtens skabe flere dimensioner med de lidt mørkere farver. Jeg føler den her palet vil passe utroligt godt til piger med lidt lysere hud, end mit f.eks. da jeg nok selv er lidt mere gylden i farven. Igen har den ikke nogen matte farver, dog virker de lidt lysere farver ikke helt så Shimmery som de lidt mørkere farver. Du vil helt klar kunne bruge de lyse farver lige under øjenbrynet for at highlighte det område. Jeg brugte Pro-base eye primeren som jeg bestilte med,  inden jeg påførte øjenskyggerne. De holdte faktisk hele dagen (ca. 7-8 timer jeg havde det på) så primeren er også meget god. Pro-base primeren koster 23 danske kr. (2,5 Pounds)

Undress me too paletten får ligesom Heaven and Earth 4/5 stjerner, da den er ligeså god, ren holdbarhedsmæssigt. Med hensyn til farverne viser de lysere farver sig ikke utroligt meget på mig, men er sikker på den vil se fantastisk ud til jer piger med lysere hud.

Pro-base Eye Primer

Pro-Base primeren får 5/5, da den gøre jobbet, og får øjenskyggerne til at holde “hele dagen” de timer jeg i hvert fald havde øjenskyggerne på. Har sjældent makeup på en hel dag, så ved ikke hvor længe den vil holde, men øjenskyggerne var i hvert fald på plads, og stadig på øjenlåget og uden creasing, inden jeg tog makeuppen af.

foto 3

Mosaic Bronzeren giver en dejlig naturlig glød uden at være for mørk. Den er ikke for pudderet, og ser derfor ikke Cakey ud på huden, hvilket jeg elsker, specielt i forhold til prisen som også er 23 kr. Jeg vil ikke sige jeg foretrækker den her fremfor min MAC Mineral Bronzer, men den er fin hvis man ikke vil bruge så mange penge på makeup. Den holder ligesom de andre produkter “Hele dagen”/ længe. Jeg oplevede f.eks. ikke at den var tværet ud eller havde mistet farven i løbet af dagen. Den kan desuden sagtens bruges som øjenskygge også, hvilket er et plus, de morgener man har travlt og ikke har tid til at bruge en masse produkter. Eller eventuelt til at fylde øjenbrynene ind med, i hvert fald de mørkere farver, da det er en mat bronzer.

Den får  3,5 /5 Stjerne, kun fordi jeg elsker min MAC og jeg godt kunne savne lidt mere glød.

foto 4jk

foto 1

Undress Your Skinn Highligtheren har en flot perlemor agtigt look. Den er meget naturlig i det, og kan sagtens bygges op, så den bliver endnu mere pigmenteret. Jeg skulle nu bare i byen med min søs, så ville helt ikke gå helt amok med den hehe. Den holder som de andre produkter meget godt, og koster 28 kr. Jeg brugte egentlig en fra Mac, kan desvære ikke lige huske navnet på den men, skiftede igen over til ELf’s Baked blush i Pinktastic, som mange siger er en Dupe for MAC soft and Gentle. Elsker den effekt Elf Blush giver, og kan sagtens se forskel på Elf’s i forhold til den her fra MUA. Ren holdbarhedsmæssigt holder Highlighteren dog også længe, og falmer ikke i farven. Det er en rigtigt god highlighter til så billig en pris, selv den fra ELF kan ikke slå den her i prisen;)

MUA er et dejligt mærke, specielt hvis man er studerende og ønsker noget billigt, men stadig god kvalitet. Det er helt klart nogle produkter jeg vil anbefale, og skal helt klart prøve flere af deres paletter, og andre produkter. Har specielt hørt godt om deres læbestifter, så måske det bliver det næste køb. Jeg har købt/bestilt alle produkterne fra MUAs hjemmeside. Portoen er ca. 46 danske kr. og det går rimelig hurtigt med leveringen.

http://www.muastore.co.uk/

 

Håber det kunne bruges <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello WOrld:)