Foundation Review, Revloncolorstay vs. MAC Studiofix fluid

W7 in the nude palette- review

Jeeep endnu en palette review hehe… Can’t help it, tror aldrig rigtigt jeg kan blive træt af makeup paletter..

 

Denne palette er fra W7 mærket, som faktisk har overraskende god makeup, i forhold til hvor billige priser de har. Paletten er endnu en med nude farver, så endnu en til min samling. Jeg er ikke så god til at bruge farver, da jeg føler man kan få så utroligt mange looks med bare de mere nude farver/jordfarver. Denne palette er endnu en af dem der bliver sammenlignet med NAKED paletterne.

foto 123p

Som mange sikkert allerede kan se, så er selve indpakningen endda kopi af The Naked palette. Det er nogle virkelig lækre farver, meget naturlige, men kan sagtens gøres mørkere og smokey med de lidt mørkere farver, specielt de sidste farver i paletten er gode til at give et smokey look. Paletten er købt i Normal (butik) til 50 kr.

Det jeg specielt godt kan lide ved paletten er, at det ikke er for glimmeret, og der er ca. 2-3 matte farver, som er gode til at blende farver sammen med, så det ikke bliver så skarpt et look. Øjenskyggerne har en god konsistens, og ikke for pudret, og creaser/klumper ikke på øjenlåget. Jeg prøvede paletten ud i dag, og valgte ikke at bruge en øjenskygge primer under, for at se hvordan øjenskyggen ville se ud i løbet af dagen, og er godt tilfreds med dem, i forhold til den pris man giver. Øjenskyggerne klumper på ingen måder, og falmer egentlig heller ikke hurtigt i farven, taget i betragtning af hvor varme dage vi har denne juli måned, er det godt klaret af så billigt en palette.

Her er det look jeg lavede i dag med nogle af farverne fra paletten (Billederne er taget med min Iphone, så farverne bliver desværre ikke så tydelige som de er i virkeligheden)

foto 1 foto 3

foto 3jk

fotooj9io9

 

Farverne er både fede til hverdag, med de mere neutrale farver i paletten, men kan også blive virkelig smokey hvis man bruger de lidt mørkere farver i paletten som jeg f.eks. har gjort tæt på mine under vipper, og i kanten af øjet;)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foundation Review, Revloncolorstay vs. MAC Studiofix fluid